- Thank you received: 0
Keisinger ház
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Ezt az összepasszolós dolgot úgy látom, hogy ugyanúgy m?ködik, mint Ottonál. Otto se randizott sose, aztán egyszer Azumival jött haza koncertr?l, aztán még egyszer és így volt ez talán egy hónapig, aztán Azumi ideköltözött. ?k is csak úgy összemelegedtek. Egyszer se hallottam, hogy hú most akkor járnak vagy valami, s?t Azumi egyszer még tiltakozott is, hogy nem nincs semmi. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire segített be az ?szi bagzás..." teszi még hozzá egy kicsit csíp?sen, de ha jól sejted ez csak amolyan természetes irigység. Talán innen jöhet Kathy rossz híre. ? is megpróbálhatta ugyanezt és számtalan egy éjszakás kaland lett bel?le.
-"Azt hittem, hogy ebben akarsz elmenni. Egyébként kb. úgy, mint bármelyik jobb fajta szerel?, aki már ért annyira a dolgához, hogy nem nyakig olajos, kezet mosni meg tud..." mondja amint végig néz rajtad. Igen, ez valahol egy kicsit fájt, de pont azért, mert tudod, hogy igaza van. Gyorsan el is szaladsz valami emberibbet fölvenni. [A laza öltöny félig kigombolt inggel téma azért már nem játszik.] A probléma viszont az, hogy úgy sejtetted, hogy Erika vagy másfél órát fog öltözködni, viszont mire leérsz rájössz, hogy egy ideje már várt. Biztos valami mágia lehetett a dologban. Így viszont a keresgélés kimarad, maximum a mosdóban majd becsatlakozol, ugyanis öt perc alatt a világot meg lehet váltani, ha Mátrixban csinálod. [A Mátrixban eltelhet egy óra is úgy hogy a valóságban csak egy perc. Ott a szubjektív id? nagyon számít.]
-"Én kész vagyok, ha te is kész vagy. Ha gondolod mehetünk." mondja Erika és ugyan nem vagy egy nagy emberismer?, de Erika pocsék pókerjátékos volna, ugyanis azt, hogy izgul pillanatok alatt olvasod le róla.
Csapat riadó!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Hmm, Erika izgul, ez jót jelent. Ezek szerint számít neki ez a délután, valamit tuti, hogy vár t?le. Na jó, akkor most csak ésszel.
Leparkolok a bejárat elé, majd bemegyek Erikáért.
Széles mosollyal: - Hölgyem, a hintó el?állt.
Ezután irány a kiválasztott mozi. Út közben igyekszem lazán beszélgetni:
- Kathyt?l tudom, hogy nem is szoktál TV-zni, miel?tt nem érkeztem hozzátok, én meg itt traktáltalak a filmekkel, de akkor mivel ütöd el az id?t, mikor épp sok van bel?le?
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Hú, te jó ég! Ez olyan, mintha vadászgéppel mennénk tíz lépésnyire, szóval ha beszélgetni is akarunk jó lesz ha kicsit lassan hajtasz." jegyzi meg Erika a kocsid láttán. Gyanítod azért az ? szeme is megakadt olyan dolgokon, mint a sebességmér?. Az ? földönkívüli technológiával készült kényelmes t?-vékony járgányához képest a tiéd kész tank, a végsebessége meg talán háromszor is keresztbe lenyelné Erika járgányát. Ottoén már nem tudod, azt nem láttad, de abban elvileg villamosmotor van, szóval valószín?leg azt a kacatot is.
-"Persze, annyira nem szoktam, mert mostanában nincs semmi, amit érdemes volna megnézni. Illetve nem nagyon van. Meg a TV az olyan, hogy ha egyedül élsz akkor hazaérsz és bekapcsolod, hogy zörögjön valami, hogy ne legyen a lakás olyan élettelen. Na most nekem Otto zörög, na meg a közelében nincs olyan hogy valaki üresnek érezze a lakást. A másik alkalom meg amikor együtt TV-zel valakivel, de Otto amikor nem zenél, vagy nem Azumival van, akkor el se lehet kutyáztatni a gépe mell?l mostanában. Nem tudom mi ütött bele, vagy mibe mászott bele, de sokat tölt a gép el?tt. Csak hogy figyelmeztesselek, ilyenkor szokott aztán hirtelen valami b?dületes ökörséggel el?állni, mint például múltkor az a zene."
-"Hogy mivel ütöm el az id?t ha sok van bel?le? Na ilyen velem szerintem kislány korom óta nem történt. Az id? az nálam olyan, hogy egy napba másfélszer annyi dolgot is képes vagyok bele próbálni s?ríteni, mint amennyi belefér. Most persze matek tesztekre kell készülni és ki kell pihennem magam, de amikor nem az van, akkor például énekelni szoktam, vagy valamilyen edzés van, vagy valamelyik társaságban vagyok, vagy épp az Asztrális síkot fürkészem különböz? helyeken, hátha látok valami érdekeset, vagy találkozom valakivel aki tud valami érdekeset mondani. Egyébként pont az éneklés miatt próbál Otto folyton elrángatni énekesnek. Tudja, hogy a Singenden Sägen-ben is énekeltem és hogy nem csak tisztán tudok énekelni ha muszáj, de azért nem annyira szeretem azt a stílust. Nem beszélve arról, hogy szörnyen be tudok rekedni egy olyan föllépés után. Ja és még a házimunka is ott van, amit most hogy Azumi és Kathy is itt vannak, szerencsére nem egyedül kell elvégezzek. Meg is bolondulnék most így ezzel a matek teszttel a nyakamban."
Csapat riadó!
- Akkor Otto sem maga találja ki a hülyeségeit, hanem valahonnét intuíciót merít. Hát ha ?t ez boldoggá teszi... Ezek szerint már fellépésen is voltál Ottoval? Akkor annyira nem idegenkedsz a stílustól, ha jól sejtem. Egyszer szívesen meghallgatnám, mikor énekelsz valamit. Akár Otto zenéjére, akár normálisra. Tényleg, mi ez a Singenden Sägen? Valami híres el?adócsarnok?
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"A punk egyébként nem a kedvencem. Én sokkal jobban kedvelem azt ami dallamos, jól megkomponált, komplex, de azért er? is van mögötte. Egyébként meg bocs azzal a Singenden Sägen-nel. Az egy német metálbanda volt. Illetve még meg van, de már csak egy héjazat, semmi egyéb. Amikor megismerkedtem velük, nemrég alakultak. Akkor még volt mögöttük, volt bennük valami ami megfogott. Nem csak a stílusuk, meg az, hogy olyan csodabogarak voltak, hanem az is, hogy komolyan gondolták." meséli Erika és igaz még most kezdte, ha jól sejted a vége a történetnek nem lesz olyan boldog.
-"Ha gondolod tudok pár képet is mutatni róluk." veszi el? a telefonját, kikeresve rajta a bandás képeket. Ezek közül az els? párat még Otto megmutatta neked, itt néz ki úgy, mint egy boszorkány és Morticia Addams keveréke. Illetve a többin is hasonló, de kevésbé emlékeztet vámpírra, mint az els?kön. Ahogy elnézed a képeket, ha jól sejted a föllépéseken és a korai rajongáson kívül azért kés?bb talán valami más is lehetett. Viszont azt nem tudod hová tenni, hogy ugyan mit ehetett ezeken a hajfarmereken? Az énekesük olyan, mint Viktor Frankenstein, vagy valami hasonló ?rült tudós, a heged?sük, az a melyik egy f?részen játszik, meg olyan, mint egy transzvesztita hímringyó, f?leg abban a necc föls?ben a vastag smink alatt. A dobosuk olyan, mint egy ezeréves sámán akinek egyetlen ruházata a szénakazal méret? haja, meg egy ágyékköt?, a szintisük meg olyan, mint egy feketemágus, vagy egy kiugrott szerzetes aki épp feketemisét celebrál. A kés?bbi képeiken azért már javul a helyzet, talán ez lehetett Erika pozitív befolyása, de akkor is olyan a banda neked, mint egy halom bugris. Aztán ha jól látod megint csak történt egy lépés visszafelé. Nem tudod mi, de valahogy úgy néznek ki, mintha a káosz kicsit visszább húzódott volna, hogy szépen megbújjon egy pici máz alatt. Valahogy olyanok, mint egy rakás mániákus.
-"Itt léptem le. Nem tudom mi történt velük, de volt egy hosszú beszélgetésük az ügynökükkel és aztán... tisztára kifordultak magukból. A dallamos metál megmaradt, de volt benne valami, amit nem tudtam megfogni, de nagyon nem tetszett. Most meg tisztára kommersz az egész banda. Maradt ugyanaz a kép, de valahogy elt?nt bel?le minden. A pozitív is de a negatív is. Igaz így már nem veszélyesek, így már nem rossz befolyás, de emberként szerintem elvesztek." csóválja meg a fejét Erika. "Hát ennyi. Otto viszont van olyan er?s és akaratos, hogy ha más irányba is fordult, mint Micha" [Michael Glockner az énekes] "és szerintem nem veszélyes, ezt a hatást nem fogja eldobni ha ígérnek neki pár millió nuyent. Meg nem is kéne neki a pénz. Egyébként ha érdekel van fölvételem is, de ha gondolod legközelebb eljöhetsz, amikor énekelni megyek. Nem túl komoly, csak szinten tartom magam, mert ki tudja, bármikor jól jöhet, meg egyébként is szeretek énekelni, de Otto punkzenéjére nem fogok. Viszont ha heged?n játszik valamit, akkor szívesen. Az szerintem még neked is tetszene, még akkor is ha a rockhoz semmi köze."
Csapat riadó!
- A zenét lehet mágikusan is észlelni? Bár gondolom csak akkor, ha eleve mágus az el?adó. Vagy minden el?adónál az asztrális síkon látszik valami? Mivel hogy általában valamilyen érzelmet akarnak közvetíteni, gondolom ezért látszódhat.
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Egyebek
-
Az oldalról
- Milyen fejlesztésnek örülnél a legjobban?
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.

How to resolve AdBlock issue?